Tehdaspalvelut Harjavallassa ja Satakunnassa

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Toimialaamme kuuluvat myös teollisuuslaitosten tehdaspalvelut. Hoidamme muun muassa asiakkaidemme lastaus- ja kuljetuspalveluja teollisuusyrityksissä Harjavallassa sekä Satakunnan alueella.

Kuljetamme maa-ainekset ja massat erilaisiin tarpeisiin ammattitaitoisesti. Maanrakennus J. Kärkkänen Oy palvelee Harjavallasta käsin koko Satakunnan alueella.

Teollisuuslaitoksen tehdaspalvelut

Tarjoamme teollisuuslaitoksille monipuolisia tehdaspalveluita. Näihin kuuluvat muun muassa:

  • Lastaukset ja kuormaukset

  • Siirrot ja kuljetukset.

Lastaukset ja kuormaukset

Tarjoamme yrityksille kuormien lastaus- ja kuormauspalveluita laadukkaalla kalustollamme. Kalustomme mahdollistaa monipuolisesti nostot ja purut. Meiltä saat ripeälläkin aikataululla kokeneet ammattilaiset ja korkealaatuisen kaluston pidempiaikaisiin sopimustöihin tai kertaluonteiseen tarpeeseen. Ole yhteydessä, kun tarvitset tehdaspalveluja Harjavallassa tai muualla Satakunnassa! Tarpeen vaatiessa palvelemme myös muualla Suomessa.

Tutustu monipuoliseen kalustoomme

Siirrot ja kuljetukset

Suurten kappaletavaroiden kuljettaminen vaatii erikoisosaamista, jota Maanrakennus J. Kärkkänen Oy voi kokemuksensa pohjalta tarjota. Kuljetamme esimerkiksi koneet kertakuljetuksena tai pidempiaikaisina sopimustöinä perille. Kuljetuskalustomme palvelee erikokoisia kuljetuksia, ja pystymme palvelemaan sinua erilaisissa tarpeissasi monipuolisesti. Olemme tekemäsi tilauksen jälkeen valmiina lähtöön nopeallakin aikataululla. Viemme tavarasi sovitussa aikataulussa turvallisesti perille.

Ota yhteyttä ja tilaa kuljetus!
Yhteydenottokuvake

Ota meihin yhteyttä ja anna ammattilaisten hoitaa tehdaspalvelusi Harjavallassa tai muualla Satakunnan alueella.

Yhteystiedot