Maanrakennus vankalla ammattitaidolla Harjavallassa ja Satakunnassa

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Teemme maanrakennuksen työt ja maa-ainesten kuljetukset vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella Harjavallassa ja muualla Satakunnassa.

Monipuoliset maanrakennuspalvelumme

Olemme maanrakennus yritys, johon voit luottaa. Toteutamme muun muassa seuraavat maanrakennustyöt:

  • Kaivuutyöt

  • Kunnallistekniikka

  • Tie- ja katurakentaminen

  • Maansiirrot ja kiviaineskuljetukset

  • Kuormaustyöt

  • Teiden sorastukset

  • Kaikki työt aina rakennusten pohjatöistä valmiiksi pihaksi asti

Kysy tarjousta!

Kaivuutyöt

Maanrakennus J. Kärkkänen Oy on kaivuutöiden ammattilainen. Meiltä sujuvat niin pienet kuin isotkin urakat sovitun aikataulun mukaisesti. Olipa kyse sitten esimerkiksi rakennusten pohjatöistä, alue-, tie- ja kadunrakentamisesta, niin kokeneet ammattilaisemme ja monipuolinen kalustomme mahdollistavat urakan onnistumisen!

Kunnallistekniikka

Monipuolinen maanrakennuksen osaamisemme kattaa myös kunnallisteknisen rakentamisen. Rakennamme vesi- ja viemäriverkoston niin kiinteistölle ja kunnille. Meiltä saat kaikki työmaallasi tarvittavat työt yhdeltä ja samalta toimijalta.

Osta meiltä myös maa-ainekset!

Tie- ja katurakentaminen

Laajan osaamisemme ja nykyaikaisen kalustomme avulla toteutamme niin suuret kuin pienetkin tie- ja katurakentamisen hankkeet. Teemme myös teiden ja väylien pohjarakennustöitä. Kerromme mielellämme lisää monipuolisesta maanrakennusalan osaamisestamme!

Maansiirrot ja kiviaineskuljetukset

Maansiirrot ja kiviaineskuljetukset ovat yrityksemme arkipäivää. Hoidamme kaikenlaiset maa-aineksen kuljetukset asiakkaillemme Harjavallassa ja Satakunnan alueella.

Kuormaustyöt

Maanrakennus J. Kärkkänen Oy hoitaa vaativat nosto-, siirto- ja kuormaustyöt työmailla, tehdas- ja teollisuusalueilla. Monipuolisen kalustomme ansiosta suoriudumme isommastakin urakasta nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Rakennusten pohjatyöt ja pihatyöt

Suunnitteletko rakentamista? Me teemme rakennusten pohjatyöt ja piharakentamisen edellyttämät maansiirtotyöt kaikenlaisiin rakennuksiin ja pihapiireihin, kuten omakotitaloihin, mökkeihin ja teollisuushalleihin.

Teiden sorastukset

Meiltä löytyy sopiva kalusto ja kiviainekset teiden sorastuksiin! Käytämme sorastukseen murskaamoiltamme toimitettuja murskeita.

Yhteydenottokuvake

Kysy lisää monipuolisesta valikoimastamme Harjavallassa ja Satakunnassa!

Yhteystiedot