Aurauspalvelut Harjavallassa ja lähiseudulla

Kysy lisää!

Maanrakennus J. Kärkkänen Oy hoitaa teiden, katujen, parkkipaikkojen ja pihojen auraukset, hiekoitukset ja suolaukset Harjavallassa ja sen lähiseudulla. Toteutamme ohessa mainitut palvelut sopimusasiakkaille sekä myös kertaluontoisesti.

Huolehdimme siitä, että talvella tiet, pihat ja parkkipaikat pysyvät auki. Hiekoitamme ja suolaamme tiet, jotta sinä pääset ajamaan turvallisesti!

Aurauspalvelut sopimuksen mukaan

Aurauspalvelumme pitävät sisällään niin teiden, pihojen kuin parkkipaikkojen auraukset julkiselle sektorille, yrityksille, taloyhtiöille ja yksityisille kotitalouksille sopimuksen mukaan. Hoidamme niin julkisten teiden kuin yksityistenkin teiden aurauksia.

Palvelemme joko kertaluontoisesti tai pidemmällä sopimuksella esimerkiksi koko talvikauden ajan. Tarjoamme asiakkaillemme ripeää ja huolellista talvikunnossapitoa. Me päivystämme silloin, kun keli sitä vaatii!

Hiekoitukset ja suolaukset tarvittaessa

Meiltä saat teiden, parkkipaikkojen ja piha-alueiden kokonaisvaltaisen talvikunnossapidon. Hoidamme myös hiekoitukset ja suolaukset tarpeen niin vaatiessa. Hoidamme ammattitaidolla useiden taloyhtiöiden ja yksityishenkilöiden sekä yritysten pihamaat ja ajotiet. Varmistamme, että teillä ja pihoilla on mahdollista liikkua kelillä kuin kelillä. Olemme vain puhelinsoiton päässä, jos tarvitset auraus-, hiekoitus- tai muita kunnossapitopalvelujamme nopeasti! Voit myös solmia kanssamme pidempiaikaisen sopimuksen, jolloin me huolehdimme kelin tarkkailusta.

Talvikunnossapitosopimus

Talvikunnossapitosopimus on ehdottomasti helpoin tapa huolehtia siitä, että tiet, parkkipaikat ja piha-alueet on talvikaudella aurattu ja tarvittaessa myös hiekoitettu tai suolattu silloin, kun tilanne niin edellyttää. Kerromme mielellämme lisää eri sopimusvaihtoehdoista. Olemme jo solmineet vastaavia sopimuksia julkisen sektorin, yritysten, taloyhtiöiden ja yksityisten kotitalouksien kanssa. Haluamme tehdä piha-alueilla liikkumisesta turvallista vaihtelevilla talvikeleillä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
Yhteydenottokuvake

Kysy meiltä tarjousta tarvitsemistasi aurauspalveluista Harjavallassa ja sen lähiseudulla joko koko talvikaudeksi tai lyhyempään tarpeeseen!

Yhteystiedot